Computers & IT-services
  
home page
AVG Internet Security: Zorgeloos online winkelen, bankieren en surfen.

Er is waarschijnlijk niets hinderlijker dan internet security software die je PC vertraagt Nou die irritatie heb je in elk geval niet met AVG Internet Security In plaats van je systeem te vertragen versnelt AVG het juist door het boosten van downloads van content rijke bestanden bijvoorbeeld. En dankzij de snellere opstarttijden en de ondersteuning voor Flash en HD video kun je zelfs sneller dan ooit genieten van online video's.
Ja AVG is veel meer dan de gratis anti virus die iedereen wel kent. Het Internet Security pakket bevat tal van tools die je helpen je systeem niet alleen veilig maar ook snel te houden. Velen van jullie hebben waarschijnlijk de hele dag browsers en andere programma's geopend staan zonder te beseffen dat deze toepassingen voortdurend het beschikbare geheugen van je pc consumeren. Dat is de voornaamste reden dat na verloop van tijd het beschikbare geheugen steeds minder wordt en je computer traag wordt.
Met AVG weet je zeker dat je ongestoord kunt surfen en gamen, AVG scant namelijk op momenten dat je niet achter je pc zit en weet ook wanneer je aan het gamen bent. Het programma zorgt er dan voor dat het alleen op de achtergrond werkt zodat je vrij bent om te spelen. Bestanden worden gecontroleerd voordat ze worden gedownload zonder dat jij er iets voor hoeft te doen.
Met AVG houdt je ook je inbox vrij van spam en ben je beschermd tegen phishing e-mails plus de vaak daarin opgenomen verborgen virussen.

Bescherming tegen virussen en spyware voor uw bedrijf. Beperk het beroep op IT-bronnen tot een minimum.
AVG Internet Security Business Edition biedt u een gecentraliseerde oplossings voor werkstations en servers tegen alle vormen van virussen, Trojans, spyware, rootkits en andere nieuwe internetdreigingen.

Concentreer u op uw werk en laat uw beveiliging over aan AVG. De combinatie van onze intelligente real-time scanner, een uitgebreid Web Shield en razendsnelle automatische updates staat garant voor de bescherming van uw gegevens, 24 uur per dag. Elk onderdeel wordt afgedekt: werkstations, notebooks en bestandsservers

De voordelen die u behaald met het kiezen voor de antivirus oplossing van AVG zijn:

  • Dat elk onderdeel van uw netwerk wordt beschermd
  • U flexibele licentiemogelijkheden heeft om toe te passen
  • U beperk het beroep op IT-bronnen tot een minimum
  • Dat u kiest voor de beste bescherming onder WindowsCopyright © Wimh Computers & IT-services