Computers & IT-services
  
AVG
AVG - versies

AVG is opgericht in 1991 met het oogmerk mensen over de hele wereld te beschermen met behulp van de meest geavanceerde beveiligingstechnologieën. AVG heeft zich snel ontwikkeld tot een succesvol bedrijf en wordt nu erkend als een van de grootste spelers op de markt voor beveiligingssoftware. AVG heeft bedrijslocaties in Europa, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.

AVG neemt een unieke positie in als koploper bij innovatie in de IT-branche, omdat het enkele van de meest vooraanstaande experts op het gebied van softwareontwikkeling, bedreigingsdetectie, beveiligingspreventie en risicoanalyse in dienst heeft.

AVG rust niet op haar lauweren, maar blijft investeren in R & D, in samenwerking met vooraanstaande universiteiten, om voorop te kunnen blijven gaan in de strijd.

AVG heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt en blijft groeien om met steeds betere technologie, een breder talenplatform en uitgebreidere ondersteuning tegemoet te komen aan de behoeften van een wereldwijde markt.Copyright © Wimh Computers & IT-services